Njut under en hel livstid.

Här på Quick-Step lägger vi ner så mycket energi, kunskap och engagemang på våra golv att du kan njuta av dem så länge du vill. Som ett bevis på detta åtagande ger vi normalt upp till 25 års garanti på våra laminatgolv.

Laminatgolv med upp till 25 års garanti. Hur klarar vi det?

1. Upp till tio gånger mer reptåligt

Ytskiktet på laminatgolv från Quick-Step skyddas med ett extra Scratch Guard-skikt som ser till att du kan njuta ännu längre av ett vackert golv som ser naturligt ut.

2. Mycket stöttålig kärna

På Quick-Step tillverkar vi våra högkvalitativa HDF-bottenplattor internt. I kombination med Scratch Guard-skiktet ger detta bästa möjliga skydd mot fallande föremål, höga klackar osv.

3. De pålitliga klicksystemen Uniclic och Uniclic Multifit

De patenterade och världsberömda klicksystemen Uniclic och Uniclic Multifit gör inte bara att ditt golv går snabbt och enkelt att lägga, de är också mycket starkare och mer hållbara än andra system.

4. Stänkgaranti

Den vattenresistenta limbottenplattan och klicksystemets draghållfasthet (förspänning) ger ett utmärkt skydd mot ytfukt, till exempel utspillda drycker.*

5. Tål cigarettmärken

Tack vare det extremt tåliga ytskiktet klarar ett laminatgolv från Quick-Step att någon tappar en glödande cigarett på ditt golv.

6. Ljus- och soltåligt

Laminatgolv från Quick-Step bleknar inte när de utsätts för normala nivåer av (sol-)ljus.

7. Antistatisk yta

Alla Quick-Step-golv har en permanent antistatisk yta som sätter stopp för irriterande elektrostatiska urladdningar och gör att golvet samlar betydligt mindre damm än andra golv.

8. Låter massivt

De hårda bottenplattorna som används i våra golv har optimerats för daglig användning. De avger ett massivt behagligt ljud i kombination med ett undergolvskikt från Quick-Step.

OBS! Användningen av andra lösningar än autentiska Quick-Step-lösningar kan skada Quick-Step-golvet. I dessa fall upphör garantin från Quick-Step att gälla. Vi rekommenderar dig att endast använda Quick-Step-lösningar eftersom dessa har utformats och testats speciellt för användning med golvpaneler från Quick-Step.

OBS! 20 års garanti gäller för laminatgolven Creo från Quick-Step.

*Detta gäller inte för laminatgolven Creo.