Därför kommer du att älska ditt laminatgolv från Quick-Step…

Med Quick-Step-laminat kan du skapa ett verkligt unikt hem och njuta fullt ut med vetskap om att det är gjort för liv och rörelse.…

1. Ett brett urval

Quick-Step har ett golv för alla rum. Plankor och plattor. Breda och smala. Modern och gammaldags stil. Det finns ett Quick-Step-golv för varje rum – även för badrummet.

2. Snabb installation

Det är en lätt match att lägga ett Quick-Step-golv tack vare det patenterade och världsberömda klicksystemet Uniclic. Detta system är mycket användarvänligt, snabbare och mer pålitligt än andra system. Det gör det enklare att lägga golvet även i rummets minsta hörn.
Uniclic

3. Enkelt underhåll

Enkelt underhållMed Quick-Step är det verkligen enkelt att hålla golvet rent. Ingen smuts kan samlas tack vare den täta ytan på vårt laminat.

4. Golvvärme? Inga problem

GolvvärmeLaminatgolv från Quick-Step kan kombineras med golvvärme och kylsystem. Med rätt undergolvskikt och när golvet läggs flytande är det möjligt att kombinera Quick-Step-golv med golvvärme.

5. Upp till tio gånger mer reptåligt

Scratch GuardYtskiktet på laminatgolv från Quick-Step skyddas med ett extra Scratch Guard-skikt som ser till att du kan njuta ännu längre av ett vackert golv som ser naturligt ut. Tack vare detta extremt motståndskraftiga och patenterade ytskikt tål laminatgolv från Quick-Step mikrorepor upp till tio gånger bättre än golv utan Scratch Guard.

6. Mycket stöttåligt

StöttåligtPå Quick-Step tillverkar vi våra högkvalitativa HDF-bottenplattor internt. I kombination med Scratch Guard-skiktet ger detta bästa möjliga skydd mot fallande föremål, höga klackar osv.

7. Stänksäkert

Stänksäkert Den vattenresistenta limbottenplattan och klicksystemets draghållfasthet (förspänning) ger ett utmärkt skydd mot ytfukt, till exempel utspillda drycker**.

8. Behagligt massivt ljud

Låter massivtDe hårda bottenplattorna som används i våra golv har optimerats för daglig användning. De avger ett massivt behagligt ljud när de kombineras med ett undergolvskikt från Quick-Step.

9. Färgen bleknar inte

SoltåligtLaminatgolv från Quick-Step bleknar inte när de utsätts för normala nivåer av (sol-)ljus. Du kan utan problem möblera om utan att riskera färgvariationer på golvet.

10. Inga irriterande elektrostatiska urladdningar

AntistatisktAlla Quick-Step-golv har en permanent antistatisk yta som sätter stopp för irriterande elektrostatiska urladdningar och ser till att golvet samlar mycket mindre damm än andra golv.

11. Upp till 25 års garanti

25 års garanti vid hemmabrukHär på Quick-Step lägger vi ner så mycket energi, kunskap och engagemang på våra golv att du kan njuta av dem så länge du vill. Som ett bevis på detta åtagande ger vi normalt 25 års garanti på våra laminatgolv*.

*OBS! Användningen av andra lösningar än autentiska Quick-Step-lösningar kan skada Quick-Step-golvet. I dessa fall upphör garantin från Quick-Step att gälla. Vi rekommenderar dig att endast använda Quick-Step-lösningar eftersom dessa har utformats och testats speciellt för användning med golvpaneler från Quick-Step.

*OBS! 20 års garanti gäller för laminatgolven Creo från Quick-Step.

**OBS! Detta gäller inte för laminatgolven Creo.