Laminat har aldrig varit så naturligt och vattenbeständigt

Säg hej till den senaste innovationen på området för laminatgolv. Säg hej till Quick-Step Impressive Ultra. En ny generations laminatgolv som ser ut och känns naturligare än någonsin ... 

Men det är inte allt. Tack vare det innovativa, vattenavstötande HydroSeal-skiktet är Impressive Ultra inte bara vackert utan också det mest vattenbeständiga laminatgolvet som någonsin producerats. Från och med nu är skönhet och prestanda bästa vänner med ditt golv.Därför kommer du att älska Quick-Step Impressive Ultra…

Naturligare än någonsin


Quick-Step Impressive Ultra laminatgolv

Naturliga ytstrukturer

Känn på golvets ytan med fingrarna. Du kommer att märka det på en gång: Impressive Ultra är inte bara vackert - det är det mest autentiska och naturliga laminatgolv som någonsin producerats.

Quick-Step Impressive Ultra laminatgolv

Perfektion ända in i fasningen 

Perfektion i detaljerna. Det är därför golvets karaktär även avspeglas perfekt i golvets fasning. Resultatet är det mest harmoniska laminatgolvet någonsin.

Quick-Step Impressive Ultra laminatgolv

16 stilrena mönster 

Impressive Ultra finns i 16 stilrena mönster. Beroende på dina särskilda krav kan du välja mellan 12 mm (Impressive Ultra) eller 8 mm tjocka skivor (Impressive).

Vattenbeständigare än någonsin 


Quick-Step Impressive Ultra laminatgolv

Unika vattenavstötande fogar 

Du kan glömma alla fuktproblem. Impressive Ultra har ett innovativ, vattenavstötande HydroSeal-skikt på fasningen som hindrar vatten från att tränga in. Rengöring har aldrig varit så säkert och enkelt.

Quick-Step Impressive Ultra laminatgolv

Säg farväl till damm och smuts 

Säg bye bye till damm och smuts. Den antistatiska fogen mellan plankorna stöter bort damm och hindrar smuts från att samlas i fasningen, och underhåller blir en lätt match.

Quick-Step Impressive Ultra laminatgolv

Byggt för att hålla 

Laminatgolv från Quick-Step har ett grundmurat rykte om kvalitet och stil. Det nya Impressive Ultra ökar anseendet ännu ett snäpp. Förbättrad teknik gör golvet så hållbart och reptåligt att det kommer att behålla sin skönhet i många år framöver.


Upptäck hela Impressive Ultra-kollektionen:

Upptäck ALLA IMPRESSIVE ULTRA-GOLV

NYHET Quick-Step Impressive Ultra laminatgolv

Ta en titt i BROSCHYREN